Sisteme de supraveghere video CCTV

Sisteme de supraveghere video CCTV

Sistemele de suraveghere video sunt din ce în ce mai căutate și utilizate de către cei care doresc să-și supravegheze casa, familia sau afacerile. Rolul acestora este de a monitoriza in timp real si de a oferi informatii pentru analiza post-eveniment a zonelor importante si de interes din cadrul unui obiectiv.

Statistic locatiile care detin un sistem video sunt sparte mult mai rar.

Echipamentul neadecvat si amplasarea necorespunzatoare afecteaza eficienta unui sistem video. De aceea, orientarea dupa criteriul pretului scazut poate compromite scopul acestuia, anume acela de a furniza imagini clare zi/noapte.

Instalarea de sisteme de supraveghere video se face de către personal specializat și autorizat. În acest fel, puteți dispune de lucrări de calitate și de posibilitatea folosirii înregistrărilor video în instanță.
Camera-exterior-2
Destinatii posibile:

  • spatii comerciale;
  • depozite, hale de productie;
  • institutii financiar-bancare;
  • spatii de birouri;
  • hoteluri, institutii de interes public;
  • cazinouri si alte spatii de desfasurare, jocuri de noroc;
  • spatii rezidentiale (apartamente, vile, cabane, case de vacanta, etc).

Permite:

  • Acces remote (prin intermediul Internetului si al interfetei grafice);
  • Acces la baza de imagini (inregistrari);
  • Mod de lucru programabil.

Descarca AICI catalogul cu echipamentele

Compononetele unui sistem de supraveghere video
1. Unitatea de stocare;
2. Camere de supraveghere video;
3. Suport de prindere pentru camere;
4. Multiplexare si matrici;
5. Echipamente de transmisie a imaginilor video pe cablu structurat sau fibra optica;
6. Echipamente de conversie a informatiei;
7. Echipamente de monitorizare;
8. Soft.

 

De ce un sistem de monitorizare video?

Dintre toate sistemele tehnice de securitate, cel video ofera cele mai spectaculoase rezultate. Au o eficienta ridicata in identificarea problemelor fie ca sunt destinate supravegherii spatiilor publice, zonelor cu acces restrictionat, fie a propriilor angajati sau chiar a proceselor cu grad inalt de pericol.
ID-100269534
Spre deosebire de alte sisteme, cel video ofera identificarea persoanelor si actiunilor suspecte si dovada inregistrata a producerii evenimentului prejudicios.

Sistemele video au cunoscut in ultimii ani o puternica evolutie mai ales datorita aparitiei inregistratoarelor digitale (DVR) si a placilor de captura video care preiau si imbunatatesc functiunile vechilor switchere, multiplexoare si videorecordere analogice, ca si a diversificarii modalitatii de transmisie a imaginilor: cablu torsadat, fibra opica, retea locala, ISDN, Internet.

Descarca AICI catalogul cu echipamentele

SECURITY BROKER ofera posibilitatea clientilor sa beneficieze de sisteme de supraveghere video in regim de cost lunar si nu ca investitie. SECURITY BROKER ofera acest serviciu, in mod unicat si personalizat pentru fiecare client.

[/tabs]