Sisteme de alarma

Sistemul de alarma este cea mai intalnita optiune ca prima masura de siguranta. Din pacate, putini dintre noi decid sa achizioneze un sistem de alarma inainte de a fi ei insisi victimele unui furt.
Sistem de alarma

Ce va ofera un sistem de alarma?
– armarea totala (cand nu sunteti in imobil) asigura protectia tuturor zonelor
– armarea partiala (cand sunteti in imobil) asigura protectia anumitor zone
– avertizarea telefonica daca se incearca intrarea prin efractie
– avertizarea dispeceratelor firmelor de paza
– memorie de evenimente in ordine cronologica
– autonomie ridicata in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica

Complexitatea sistemelor de detectie si alarmare la efractie creste proportional cu dimensiunile cladirilor sau a proprietatilor care trebuiesc protejate.

Ce trebuie sa contina un sistem de alarma?
panoul de control, cunoscut si ca centrala de alarma
tastatura – sau panoul de comanda, ajuta la armarea si/sau dezarmarea sistemului de alarma; ar trebui sa fie plasata in apropierea usilor astfel incat accesarea tastaturii sa poata fi usoara pentru armarea si dezarmarea sistemului de alarma.How_to_Choose_a_Security_System_1690246_460
telecomanda – similara cheii de la masina, aceasta iti permite armarea si dezarmarea alarmei fara a folosi codul, chiar din afara zonei supravegheate.
sirenele – acestea vor emite sunete puternice atunci cand alarma e declansata.
senzorii de la usi si geamuri – acestea se declanseaza la deschiderea respectivelor cai de acces. Sunt disponibili si senzori care detecteaza spargerea geamurilor.
detectoarele de miscare – sunt activate de miscare in camera monitorizata. Exista o gama variata din care se poate alege.
butonul de panica – se amplaseaza intr-o zona cu acces rapid; ele alerteaza instant firma de paza si protectie, in cazul unor spargeri, furturi etc.
Alarm Pad w hand
Se poate opta pentru sisteme de alarma prin cablu si wireless. Sistemele de alarma pe cablu sunt mai ieftine spre deosebire de cele wireless dar conexiunea wireless ne scapa de incomoditatea si efortul de a conecta componentele prin cablu.

Vezi ofertele pentru sistemele de alarma pe cablu sau wireless si intreaba un consutlant de securitate care este varianta potrivita pentru nevoile tale.

Calalog echipapmente descarca AICI

[/tabs]