sisteme-de-detectie-a-incendiilor SBT

Sisteme de protectie la foc

Security Broker in parteneriat cu gruplu de firme SIGURA va pot furniza servicii:

  • Consultanta in vederea implementarii solutiilor de stingere a incendiilor;
  • Proiectarea a conceptelor de protectie si stingere a incendiilor
  • Montaj si implementarea sistemelor de protectie si stingere a incendiilor
  • Punerea in functiune
  • Service si mentenanta
Security Broker in parteneriat cu Grupul SIGURA este un grup de firme cu capital privat integral românesc care activeaza in domeniul managementului securităţii la incendiu.

Beneficiind de personal cu experienţă – certificat naţional şi internaţional – şi de parteneriatele cu furnizori de vârf cu largă recunoaştere internaţională, Grupul de firme SIGURA furnizeaza cele mai noi produse si servicii la un înalt nivel calitativ, la nivelul de performanta cel mai ridicat.

Indiferent că este vorba de consultanță, de proiectare, instalare sau service, de „proiecte la cheie” sau de formare de cadre specializate, firmele Grupului SIGURA colaborează perfect pentru a vă putea oferi un răspuns de înalt profesionalism în domeniul managementului securității la incendiu.

Sisteme de protectie la foc a structurilor metalice si din lemn

Soluții durabile în timp care asigură îmbunătățirea comportării la foc a elementelor de construcții. Gama SIGURA cuprinde sistemul de vopsele si lacuri intumescente UNITHERM pentru metal (pana la 2,5 ore) si lemn (clasa C1), mortarul ISOLATEK pentru metal (pana la 4 ore) care acopera toata gama de cerinte in domeniu, din standardele nationale si internationale.

1 23

Detectia si alarmarea la incendiu

Soluții de detectare rapidă a începuturilor de incendiii și de avertizare promptă a personalului și echipelor de intervenție.

Sisteme fixe de stingere cu apa

Gamă completă de echipamente pentru instalații de stingere a incendiilor cu apă de joasă și înaltă presiune (sprinklere și ceață de apă). SIGURA asigura proiectarea sistemelor de stingere cu apa in conformitate cu normele romanesti, EN, NFPA sau FM Global, in baza softului licentiat SprinkCAD PRO II.

4567

Sisteme fixe de stingere cu gaze

Soluții rapide de stingere a incendiilor care reprezintă alternative eficiente ale stingerii cu apă. Aceste sisteme protejează oamenii, bunurile și mediul înconjurator. Recomandate in spatiile unde este necesara o reactie cat mai prompta la aparitia unui incendiu, acolo unde focul poate apare oricand ziua sau noaptea sau unde pagubele produse de agentii conventionali de stingere nu pot fi acceptate (zonele cu tehnica de calcul si echipament de telecomunicatii, muzee / biblioteci, galerii de arta / colectii / arhive, etc).

8910

Sisteme de stingere pentru bucatarii profesionale

11
Sistemele care deverseaza agenti de saponificare se impun in incintele cu bucatarii profesionale, acolo unde sistemele de stingere cu apa, gaze sau aerosoli nu sunt eficiente din diverse motive. Agentii de saponificare raspund tuturor acestor cerinte, intrucat actioneaza asupra unor materiale combustibile specifice: grasimi, uleiuri, alcooli etc si nu afecteaza echipamentele protejate. Nu sunt periculosi pentru om.

Compartimentari ale spatiilor pentru confinarea incendiului

Sisteme fixe și mobile de separare a spațiilor care împiedică propagarea incendiului pentru o perioadă predeterminată de timp și oferă multiple avantaje de flexibilitate în exploatare. Gama ofertata de noi cuprinde toate elementele si echipamentele necesare actiunii de confinare eficienta a incendiilor, in vederea impiedicarii propagarii acestora dintr-un spatiu in altul al unei cladiri sau intre cladiri invecinate, respectiv compartimentari EF si RF, fixe sau mobile, comercializate ca sistem sau componente.

121314

Sisteme pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti

Gamă completă de produse care asigură evacuarea mecanica sau naturală a fumului și gazelor fierbinți.

15161718

Materiale speciale pentru etansarea penetratiilor, izolatia tubulaturilor

Soluții complete pentru etanșarea trecerilor de țevi, cabluri, canale de ventilație, etc. prin pereți și planșee cu rezistență la foc.

1920