Servicii de paza cu agent

paza cu agentSECURITY BROKER atinge cele mai inalte cote ale calitatii prin varietatea si complexitatea serviciilor de securitate oferite, de la evaluarea riscului si pana la implementarea si executarea efectiva a serviciilor. Furnizam clientilor nostrii solutii fiabile si sigure.

SECURITY BROKER este o companie independenta care a dezvoltat relatii bune de colaborare cu toti furnizorii de servici, instalatorii si furnizorii din piata de securitate.Security Broker este cel mai mare site de brokeraj de pe piata Romaneasca de securitate. Acesta ofera clientilor sai posibilitatea de a alege rapid, dintre ofertele celor mai buni furnizori de pe piata, in functie de 3 criterii primordiale:

  1. Pretul serviciilor
  2. Disponibilitatea furnizorilor (in zona)
  3. Capabilitatile reale ale furnizorilor

Ofertele apartin EXCLUSIV partenerilor (furnizorilor), Security Broker nu face recomandari subiective. Security Broker prezinta in mod obiectiv ofertele tuturor partenerilor.

Criterile de selectie a colaboratorilor nostri, evaluarea constanta si permanenta, fac din SECURITY BROKER cel mai bun furnizor de servicii premium de securitate fizica.

SECURITY BROKER dispunane de o metodologie proprie auditata, politici si proceduri alcatuite pe baza celor mai moderne standarde internationale de securitate.

SECURITY BROKER vine in intampinarea clientilor sai nu doar cu protectia fizica ci si cu un aport de informatii specifice pe baza carora clientii isi pot proteja mai bine activele.

  • Servicii de protectie pentru cladiri birouri si zone rezidentiale
  • Servicii de securitate industriala si logistica
  • Servicii de monitorizare si interventie rapida
  • Servicii de transport si gardare de inalt protocol

securityguard

 

SECURITY BROKER integreaza cele mai bune solutii tehnice, cu operatori umani, astfel incat clientii sa obtina beneficii reale, salvand costurile si crescand eficienta organizatiilor protejate astfel.

Unele dintre cele mai mari pierderi pe care le au organizatiile sunt datorate fluxului operational. Noi stim foarte bine cum sa optimizam costurile cu securitatea, astfel incat clientii sa cheltuiasca numai atat cat este necesar, pentru asigurarea gradului dorit de protectie

 

  • Fie local, fie de la distanta, SECURITY BROKER integreaza functionalitatile de baza ale sistemelor de securitate instalate, astfel incat erorile si alarmele sa fie procesate in timp real, dublu monitorizate: acest lucru reducand riscul unor pierderi majore.
  • Nu in ultimul rand, protectia impotriva focului este de asemenea grija noastra. Toti furnizorii nostri din domeniul de securitate privata sunt pregatiti si pentru stingerea incendiilor, pe diverse grade de calificare, de la Pompier Servant si pana la Cadru tehnic si Atributii PSI.