Despre Security Broker

SECURITY BROKER

Cu peste 10 ani de experiență in domeniul de securitate privata, Security Broker este un nume in care puteți avea încredere în configurarea si recomandarea obiectiva a sistemelor tehnice de securitate.

Security Broker este o companie independenta care a dezvoltat relatii bune de colaborare cu toti furnizorii de servicii, instalatorii si furnizorii din piata de securitate.

Expertiza noastra recunoscuta la nivel international ne permite sa contestam metoda depasita folosita in securitatea locala si sa o inlocuim cu o abordare coerenta si profesionista a domeniului. Aceasta se traduce in siguranta prin cele mai moderne strategii si bugete de securitate optimizate.

Analiza echidistanta a ofertelor asigura obiectivitatea recomandarilor noastre. Astfel, acestea se bazeaza numai pe opinia noastra profesionala si au in vedere numai interesul dumneavoastra.

  • Security Broker este o companie independenta care a dezvoltat relatii bune de colaborare cu toti furnizorii de servicii, instalatorii si furnizorii din piata de securitate.
  • In piata de securitate private exista peste 2 000 firme de paza si mai putin de 10 firme de consultanta (consultanta obiectiva)
  • Analiza echidistanta a ofertelor asigura obiectivitatea recomandarilor noastre. Astfel, acestea se bazeaza numai pe opinia noastra profesionala si are in vedere numai interesul dumneavoastra.
  • Experienta certificata international ca lead auditor pentrusisteme de securitate
  • Cunoscator in detaliu al pietei de securitate din Romania
    atat firmele de paza cat si firmele instalatoare de sisteme.

Cine este interesat de o colaborare cu Security Broker?

Societatile comerciale care fie au deja un contract in derulare cu o societate de paza si securitate, fie isi doresc achizitionarea acestor servicii.

Societatile comerciale (centre comerciale mici si mari) care doresc achizitionarea serviciilor electronice de securitate (Alarma, supraveghere video, Interfonie, bariere de control acces s.a.) si fie nu stiu de unde sa achizitioneze sau nu stiu din ce sunt compuse aceste sisteme.

Persoanele fizice-proprietari de resedinte care isi doresc protectie atat a bunurilor din louinta cat si protectia fizica a familiei, prin montarea/instalarea de sisteme de securitate (Alarma, supraveghere videeo, interfonie)

Garantia noastra – siguranta dumneavoastra!